تبلیغات
كافه ی آیدا - ماكارونی با قارچ و كرفس

جستجو

 

ماكارونی با قارچ و كرفس

سه شنبه 21 مهر 1388   11:36 ق.ظ

 

مواد لازم:

 قارچ متوسط : 10 عدد  سیر : 4 پره
 ماكارونی : 1 بسته
 شبت خرد شده : 20 گرم
 پیاز خرد شده : 2 عدد
 فلفل دلمه ای خرد شده : 1 عدد
 هویج رنده شده متوسط : 1 عدد  پنیر پارامسان : 2 قاشق رنده شده
 آب : ½ لیوان  ترخان خشك : 1 قاشق غذاخوری
 ساقه كرفس خرد شده : 1 شاخه  سس سویا : 2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:
ماكارونی را آبكش كرده كنار می گذاریم. ابتدا پیازها را در روغن داغ ریخته كمی تقت می دهیم سپس به ترتیب هویج، كرفس، فلفل دلمه، سیر و قارچ را اضافه می كنیم و مرتب بهم می زنیم سپس ترخان و شبت را افزوده بهم می زنیم آب و سس سویا و نمك و فلفل را اضافه كرده می گذاریم كمی آب سس كشیده شود. ماكارونی را با سس مخلوط كرده داخل ظرف كشیده روی آن پنیر رنده شده پارامسان ریخته و با جعفری تزئین می كنیم.


نوشته شده توسط : Ayda

 
الشیخ النمر