تبلیغات
كافه ی آیدا - سوپ هویج با مرغ

جستجو

 

سوپ هویج با مرغ

شنبه 16 آبان 1388   09:50 ب.ظ




مواد لازم:

كرفس، 300 گرم
هویج، 5/1 كیلو گرم
مرغ، 5/1 كیلو گرم
شیر، 1 كیلو گرم
آرد، 70 گرم
كره، 100 گرم
آبلیمو، 4 قاشق
پیاز، 2 عدد
فلفل و نمك، به مقدار كافی


طرز تهیه:
هویج را ریز كرده 30 دقیقه در آب و نمك جوشانیده، آبكش نمایید. پیاز و كرفس خرد شده را سرخ كرده با هویج و آرد تفت دهید. مرغ را پخته، استخوان هایش را جدا كرده گوشت را چرخ نموده با شیر به مواد قبلی اضافه كرده بگذارید اندكی بجوشد. در نهایت نمك، فلفل و آبلیمو اضافه كنید. بعد از آماده شدن می توانید با مقداری جعفری تزیین كرده و میل نمایید.

نوشته شده توسط : Ayda

 
الشیخ النمر