تبلیغات
كافه ی آیدا - مربای هویج

جستجو

 

مربای هویج

چهارشنبه 20 آبان 1388   10:24 ب.ظ



مربای هویج خوش رنگ


مواد لازم:

هویج، 3 كیلوگرم
شكر، یك كیلوگرم
آب، به مقدار نیاز
آب لیمو، دو قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
هویج ها را شسته و آن ها را چرخ كرده و یا خرد می كنیم وبعد شكر را در آب جوش می آوریم و وقتی شكر به نقطه جوش رسیده، هویج ها را به آن اضافه می كنیم و می گذاریم ملایم بجوشد تا هویج ها خوب پخته شوند و وقتی شكر آن قوام آمد از روی شعله برمی داریم و میگذاریم تا خنك شود و آنرا در ظرف مخصوص ریخته و در جای خنك نگه می داریم.
تذكر: برای اینكه مربا شكرك نزند، چند قطره آب لیمو به آن اضافه می كنیم.

نوشته شده توسط : Ayda

 
الشیخ النمر