تبلیغات
كافه ی آیدا - آش رشته

جستجو

 

آش رشته

شنبه 23 آبان 1388   10:10 ب.ظ

عكس از فلیكر

تو شبهای سرد زمستون مخصوصا وقتی از بیرون میایی خونه یه آش رشته ی خوشمزه (كه البته از قبل زحمت آماده شدنش كشیده شده! ) كلی آدمُ خوشحال میكنه

 

مواد لازم:

رشته ی آشی، یك بسته یا نیم كیلو
حبوبات ( لوبیا چیتی، دو فنجان – نخود، یك فنجان – عدس، یك فنجان )
سبزی آش، شامل ( جعفری، گشنیز، تره، اسفناج، شوید و در صورت تمایل سه تا چهار ساقه سیر سبز )
پیاز سرخ شده، سه قاشق سوپخوری
آرد، دو قاشق سوپخوری
كشك، یك كیلو
نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه

طرز تهیه:
حبوبات را كه از شب قبل خیس كرده اید بگذارید پخته شود. سبزی را پس از تمیز كردن و شستن خرد كرده به همراه رشته به حبوبات پخته شده اضافه كنید. آرد را به پیاز داغ اضافه كرده و آن را با یك قاشق غذاخوری روغن تفت بدهید. كمی زردچوبه (یك قاشق مرباخوری) اضافه كرده و آن را هم به حبوبات اضافه كنید. شعله اجاق را كاملا كم كرده، كشك را با دو قاشق تا سه لیوان آب مخلوط كرده و كم كم در مایه ی اصلی آش بریزید و مرتب و به آرامی هم بزنید تا كشك حتما در آش بجوشد، سعی كنید رشته در آش خرد نشود. پس از آماده شدن آش، آن را در ظرف بكشید و رویش را با نعناع داغ و یا سیر داغ تزیین كنید. در صورت تمایل میتوانید مقداری گوشت چرخ كرده را به صورت كوفته ریزه در آورید و به حبوبات در حال پخت اضافه كنید. این آش را باید كمی رقیق تر بردارید، چون معمولا آش رشته زود سفت میشود.

 

 

 
عكس از فلیكر


نوشته شده توسط : Ayda

 
الشیخ النمر