تبلیغات
كافه ی آیدا - باتون شكلاتی

جستجو

 

باتون شكلاتی

یکشنبه 6 تیر 1389   11:43 ق.ظ

 

مواد لازم:
(با این مواد می توانید 50 عدد شیرینی درست كنید)

آرد سفید: 220 گرم (¾ 1 پیمانه)
بیكینگ پودر: ½ قاشق چایخوری
تخم مرغ: 1 عدد
شكر: 50 گرم یا (¼ پیمانه)
كره: 90 گرم + مقداری برای چرب كردن
شكلات تخته ای: 125 گرم

1 ایتدا 5 – 4 عدد سینی را چرب كرده، روی آن كاغذ روغنی بگذارید. آرد را داخل كاسه ی بزرگی الك نموده، بیكینگ پودر و شكر را روی آن بپاشید.

2 كره را تكه تكه نموده، داخل آرد بریزید و تخم مرغ را به آن اضافه كنید. سپس با یك قاشق چوبی و بعد با دست خمیر را بهسرعت مالش دهید تا نرم و یكدست شود، اما روغن نیاندازد. خمیر را شكل گلوله درآورده، مدت 1 ساعت در كاسه ای بگذارید و روی آن را بپوشانید.

3 فر را روی 200 درجه سانتیگراد (400 فارنهایت / شماره 6) گرم كنید. تكه های كوچكی از خمیر را برداشته با دست لوله كنید (برای این كار بهتر است دستهایتان را به آرد آغشته كنید) تا قطر آن به اندازه شست دستتان و طول آن به بلندی 5/7 سانتیمتر باشد.

4 شیرینی ها را با فاصله داحل سینی فر بچینید.

5 هر سینی را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی ها طلایی رنگ شوند.

6 شكلات تخته ای را در ظرف نسوزی گذاشته، روی حرارت كتری یا سماور بگذارید تا به مرور آب شود.

7 دو سر شیرینی های پخته شده را داخل شكلات آب شده فرو كنید. سپس آن را روی كاغذ روغنی بگذارید تا شكلاتها دوباره سرد و سفت شوند.(برای دستورالعمل به صفحات 19 – 18 مراجعه كنید.)

8 پس از سفت شدن شكلاتها، شیرینی ها را داخل ظرف درداری بچینید و بین هر لایه را یك ورق كاغذ روغنی قرار دهید.

ارزش غذایی هر عدد شیرینی:
كالری: 45 واحد
پروتئین: 1 گرم
چربی: 2 گرم
هیدرات كربن: 6 گرم


نوشته شده توسط : Ayda

 
الشیخ النمر