تبلیغات
كافه ی آیدا - بیسکویت گردو و شکلات

جستجو

 

بیسکویت گردو و شکلات

یکشنبه 7 آذر 1389   05:13 ب.ظ


نوع مطلب : كیك و شیرینی ،




مواد لازم برای 12 عدد:


کره نرم ....................... 125 گرم
شکر قهوه ای ................ 370 گرم
وانیل .......................... یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ ...................... دو عدد
شکلات سیاه ذوب شده ... 60 گرم
شیر ........................... یک سوم پیمانه
آرد ساده ...................... 340 گرم
پودر کاکائو ..................... دو قاشق سوپخوری
بیکینک پودر ................... دو قاشق چایخوری
دارچین ........................ یک چهارم قاشق چایخوری
نمک ........................... کمی
گردوی پودر شده ............. 85 گرم
پودر قند ....................... برای غلطاندن شیرینی

طرز تهیه:
دو عدد سینی فر را چرب کرده بگذارید فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شود. کره، شکر و وانیل را بزنید تا تغییر رنگ داده بصورت کرم درآید. تخم مرغ را دانه دانه اضافه کنید شکلات و شیر را به مخلوط بالا اضافه کنید.

آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، دارچین و کمی نمک را در مخلوط کره ای الک کرده هم بزنید گردوی پودر شده را نیز اضافه کرده مواد را خوب مخلوط کنید. سپس در یک ظرف در دار بمدت حد اقل سه ساعت یا یک شب در یخچال استراحت دهید. بعد از استراحت از مواد به اندازه ی یک قاشق سوپخوری برداشته در دست گرد کنید، سپس در پودر قند بغلطانید در داخل سینی فر با فاصله ی 4 سانتیمتر از یکدیگر قرار دهید سینی را بمدت 25 دقیقه در فر قرار داده تا شیرینی ها پخته شود. سپس از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه از سینی جدا کرده روی پنجره سینی را خنک کنید با این مقدار مواد حدود 60 عدد شیرینی خواهید داشت. این شیرینی بمدت 10 روز در ظرف در دار قابل نگهداری می باشد.


نوشته شده توسط : Ayda

 
الشیخ النمر