تبلیغات
كافه ی آیدا - سوپ مرغ نارگیل

جستجو

 

سوپ مرغ نارگیل

دوشنبه 15 آذر 1389   12:34 ب.ظ



این یه نوع سوپ تایلندی ست كه گویا به آن Tom Kha Kai میگویند، غذای تایلندی خوشمزه و منحصر به فرد است. اغلب غذاهای تایلندی تركیبی متعادل از مزه های شیرین و شور، ترش و تند هستند. در اغلب غذاها سعی بر آن است تا از تركیب یاد شده نتیجه ای رضایت بخش از نظر طعم و عطر و ظاهر غذا حاصل گردد. هر چند بیشتر تایلندی ها اغلب غذای تند را ترجیح می دهند. در میز تایلندی برای هر وعده غذایی برنج روی میز غذایشان است.

در حال حاضر آشپزخانه تایلند شهرتی بین المللی دارد.
در تایلند انواع گوناگونی از برنج كشت می شود كه مشهورترین آنها یاسمین (برنج معطر) است. غذای تایلندی نه بصورت مرحله ای بلكه به صورت همزمان سرو می شود كه باعث لذت بردن از تركیب انواع طعم ها برای میهمانان می شود. در رستوران ها تایلندی ها ترجیح می دهند غذای خود را با دو نفر یا بیشتر میل كنند چون هرچه تعداد نفرات بیشتر باشد غذاهای متنوع تری بر سر میز غذا خواهد بود. به طور كلی غذای تایلندی غذای سالم و هنرمندانه است و هر غذای تایلندی حداقل دوجین مواد اولیه دارد. این مواد اولیه شامل انواع سس هایی همچون سس ماهی، سس سویا، سس صدف و فلفل می باشد. همچنین آب انواع لیمو ترش، عصاره تمر هندی، سیر، شیر نارگیل، فلفل سیاه و قرمز و ... جزو این مواد هستند.
ماهیت غذای تایلندی بستگی به این دارد كه چه كسی به چه مناسبتی و برای چه كسانی و در كجا آشپزی می كند. دلیل سلامت غذای تایلندی استفاده از سبزیجات و سیفی جات تازه است. همچنین برش های نسبتا كوچك به راحت تر جویده شدن و هضم غذا كمك می كند.


مواد لازم:


شیر نارگیل / 2 پیمانه (500 میلی لیتر)
جوز رنده شده / 20 گرم
پیازچه / یك ساقه (برش به صورت مورب)
برگ لیموی تازه / 5 عدد
ران مرغ خرد شده / 200 گرم
قارچ / 100 گرم
سس ماهی / 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو/ 2 قاشق غذاخوری
فلفل چیلی قرمز / 3 عدد
شكر / یك قاشق مرباخوری
گشنیز / یك ساقه

طرز تهیه:
شیر نارگیل را با جوز، پیازچه، برگ لیمو و مرغ مخلوط كرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. پس از پخت مرغ، قارچ را اضافه كنید تا بپزد. بعد از پخت قارچ حرارت را خاموش كنید. سس ماهی، آب لیمو، چیلی و شكر را اضافه كنید. سوپ را در ظرف جهت سرو ریخته و با گشنیز تزئین نمایید.


نوشته شده توسط : Ayda

 
الشیخ النمر