تبلیغات
كافه ی آیدا - كرپ قارچ و اسفناج

جستجو

 

كرپ قارچ و اسفناج

پنجشنبه 18 آذر 1389   09:31 ب.ظ





مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:
روغن مایع / 2 قاشق مرباخوری
قارچ درشت / 350 گرم، خرد شده
آب سبزیجات / سه چهارم پیمانه
اسفناج / 275 گرم، خرد شده
پودر فلفل سیاه / به مقدار لازم
خامه / یك قاشق غذاخوری
سس مایونز / یك قاشق غذاخوری


مواد لازم برای كرپ:
تخم مرغ كوچك / یك عدد
آرد / دو سوم پیمانه
جعفری / یك قاشق غذاخوری، خرد شده
شیر كم چرب / یك و یك چهارم پیمانه

طرز تهیه:
روغن مایع را در تابه نچسب ریخته و گرم كنید. قارچ را به تابه اضافه كرده و تفت دهید. آب سبزیجات، اسفناج و فلفل را اضافه كرده و حرارت را كم كنید تا مواد به مدت 10 دقیقه بپزد و مایه غلیظ شود. بعد از آماده شدن، خامه و سس مایونز را اضافه و مخلوط كنید. وسط هر كرپ یك هشتم از مواد را گذاشته و كرپ را بپیچید.

طرز تهیه ی كرپ:
تخم مرغ، آرد، جعفری و شیر را در مخلوط كن ریخته و هم بزنید تا یك دست و نرم شود. تابه ی كوچك نچسب و گردی را به قطر 20 سانتی متر چرب كرده و روی حرارت قرار دهید. كمی از مایه را داخل آن ریخته و بگردانید تا همه ی تابه را بپوشاند و به مدت یك تا دو دقیقه بپزید. سپس كرپ را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. كرپ های آماده را داخل ظرفی كه روی آب گرم است بگذارید تا گرم بماند و به همین ترتیب همه ی كرپ ها را آماده كنید.

نكته:
1- كرپ ها را می توانید فریز كنید. فقط باید بین هر كدام را كاغذ روغنی گذاشته و موقع استفاده هر كدام را داخل تابه و یا در مایكروویو گرم كنید.
2- برای گرم نگهداشتن كرپ ها می توانید آن ها را داخل ظرفی قرار داده و ظرف را روی بخار بگذارید.


نوشته شده توسط : Ayda

 
الشیخ النمر