تبلیغات
كافه ی آیدا - آش كلم قمری

جستجو

 

آش كلم قمری

یکشنبه 28 آذر 1389   12:16 ب.ظ





مواد لازم:

پیاز نگینی خرد شده / یك عدد
روغن / 4 قاشق غذاخوری
كلم قمری / 2 عدد، نگینی خرد شده
زرد چوبه / نصف قاشق مرباخوری
لپه / 2 قاشق غذاخوری
برنج / 3 قاشق غذاخوری
نعناع داغ / 2 قاشق غذاخوری
تره و جعفری / نیم كیلوگرم، خرد شده
كشك یا ماست / مقداری برای تزئین

طرز تهیه:
پیاز را با روغن كمی تفت دهید. كلم قمری را نیز اضافه كرده و به تفت دادن ادامه دهید. زردچوبه و لپه را به همراه مقداری آب به آش اضافه كرده و بگذارید تا كلم و لپه بپزد. برنج، نعناع داغ، تره و جعفری را افزوده، بگذارید بجوشد تا همه مواد پخته شده و آش جا بیافتد. سپس آش را در ظرف سرو كشیده و با كشك یا ماست و نعناع داغ تزیین و سرو كنید. در صورت دلخواه می توانید برای تهیه این آش از استاك مرغ یا گوشت استفاده كنید.

نكته:
این دستور 155 گرم كربوهیدرات، 70 گرم پروتئین، 100 گرم چربی و 1800 كیلوكالری انرژی دارد.


نوشته شده توسط : Ayda

 
الشیخ النمر