تبلیغات
كافه ی آیدا - مرغ بریان پر شده با پنیر و سبزیجات

جستجو

 

مرغ بریان پر شده با پنیر و سبزیجات

سه شنبه 14 دی 1389   07:13 ب.ظ




مواد لازم:
پنیر خامه ای / 150گرم
رنده ی پوست لیمو ترش / یك قاشق مربا خوری
سبزیجات معطر وتازه(جعفری،ریحان،ترخون) / 3 قاشق غذاخوری،ساطوری
ران كامل مرغ با پوست/ 3عدد
نمك و فلفل / به میزان لازم
هویج متوسط / 4عدد،خورد شده درشت
تره فرنگی درشت / 2عدد،خرد شده درشت
روغن زیتون /2قاشق غذا خوری


طرز تهیه:
فر را روی 200 درجه سانتی گراد داغ كنید.پنیر را با رنده لیمو و سبزی مخلوط كنید.از مایه پنیر بین ران و پوست مرغ مالیده و پوست را روی ران فشار دهید.روی پوست مرغ را نمك و فلفل مالیده و چرب كنید. هویج وتره فرنگی را 5 دقیقه در اب جوش بجوشانید،سپس اب كش كرده،خشك كرده ودر یك ظرف نسوز چرب كرده بریزید.روغن را روی ان داده و نمك و فلفل بزنید.ران های مرغ را روی سبزیجات،درون ظرف نسوز قرار داده و 40 دقیقه در طبقه ی وسط فر قرار دهید.تا زمانی كه پوست مرغ برشته شده و پنیر اب شده و مانند سس روی سبزیجات بریزید.


نوشته شده توسط : aydi

 
الشیخ النمر