تبلیغات
كافه ی آیدا - ته چین زیتون

جستجو

 

ته چین زیتون

پنجشنبه 16 دی 1389   11:54 ق.ظ




مواد لازم برای 6 نفر:
برنج / 3 پیمانه
تخم مرغ / 3 عدد (2 عدد زرده، یك عدد كامل)
ماست / 3 قاشق غذاخوری
محلول زعفران / 3 قاشق غذاخوری
بیكینگ پودر / یك قاشق مرباخوری
روغن مایه / یك دوم پیمانه
نمك / یك پنسه
زیتون دو رنگ (سبز و سیاه) / به اندازه لازم برای پوشاندن ته قالب مورد نظر

طرز تهیه:
برنج را آبكش كرده، كنار بگذارید. بعد تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنید، به حدی كه حجم آن زیاد شود. ماست، محلول زعفران، بیكینگ پودر و نیمی از روغن را به مواد اضافه كرده، مجددا یك دور با همزن زده، پلو را اضافه كنید. در آخر نمكك را هم اضافه كرده و هم بزنید. از همان روغنی كه دارید ته و بدنه قالب را چرب كرده و زیتون ها را به ترتیب رنگ بندی یك دور سبز و یك دور سیاه در كف قالب بچینید. ته چین را روی زیتون ها ریخته و با پشت قاشق صاف كرده، در اتمام كار با كف دست چرب شده پلو را پرس كرده و حسابی فشار دهید. مابقی روغن را روی پلو داده، روی ته چین را با فویل بپوشانید و با چنگال چند عدد شیار روی فویل ایجاد كرده و به مدت نیم ساعت در فری كه با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد از 20 دقیقه قبل گرم شده است، قرار دهید. بعد از نیم ساعت فویل را برداشته و مجددا به مدت 10 دقیقه ته چین را در فر قرار دهید تا بپزد. بعد ته چین را از فر خارج كرده، دور ته چین را با كارد از قالب جدا كرده و در ظرف سرو برگردانید و با ماست كیسه ای تزیین كنید.

نكته:
1- این دستور 150 گرم كربوهیدرات، 55 گرم پروتئین، 135 گرم چربی و 2035 كیلوكالری انرژی دارد.
2- همیشه تزیین روی كار بایستی از مواد تشكیل دهنده ی غذای مورد نظر باشد.


نوشته شده توسط : Ayda

 
الشیخ النمر