تبلیغات
كافه ی آیدا - تره فرنگی داخل ژامبون با مایکروویو

جستجو

 

تره فرنگی داخل ژامبون با مایکروویو

شنبه 18 دی 1389   12:38 ب.ظ




مواد لازم برای 4 نفر:
کره / 40 گرم
تره فرنگی متوسط / 4 عدد، خرد شده
نمک و فلفل / به میزان لازم
آرد / یک قاشق غذاخوری
شیر / 220 میلی لیتر
جوز هندی / یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ / یک عدد
ژامبون گوشت / 6 برش
پنیر پیتزا / 150 گرم

طرز تهیه:
کره را داخل یک ظرف کوچک گذاشته و آن را به مدت یک دقیقه با قدرت حداکثر (100% یا 900 وات) در دستگاه قرار دهید تا ذوب شود. تره فرنگی ها را به طول حدود 15 سانتی متر خرد کنید و آن ها را در ظرف مسطحی ریخته و کمی از کره ی آب شده و مقداری آب به آن اضافه کنید و روی آن فلفل سیاه بپاشید. ظرف را با درپوش به مدت 8 تا 10 دقیقه با قدرت 100% در دستگاه بگذارید و در نیمه کار یک بار آن را پشت و رو کنید تا پخته شود، سپس آن را کنار بگذارید. آرد را داخل مابقی کره ی آب شده بریزید و به تدریج شیر را اضافه کرده و هم بزنید. نمک و جوز هندی را نیز بیافزایید و آن را به مدت 3 تا 5 دقیقه با توان 50% (500 وات یا متوسط) در دستگاه بگذارید و در حین کار 2 بار آن را هم بزنید تا سس غلیظ شود، بعد بگذارید تا کمی خنک شود و سریع تخم مرغی را که از قبل با چنگال هم زدید به آن اضافه کنید. تره فرنگی ها را داخل هر تکه ژامبون بپیچید و داخل سس فرو کنید. آن ها را در ظرف مسطحی بگذارید (بدون درپوش) و روی آن ها پنیر رنده شده بپاشید و ظرف را روی سه پایه ی بلند فلزی به مدت 5 تا 7 دقیقه با ترکیب گریل و مایکرو 20% (200 وات یا پایین) در دستگاه بگذارید تا پنیر آب و کمی برشته شود.

نکته:
این دستور 30 گرم کربوهیدرات، 50 گرم پروتئین، 90 گرم چربی و 1130 کیلوکالری انرژی دارد.


نوشته شده توسط : Ayda

 
الشیخ النمر