تبلیغات
كافه ی آیدا - مافین دورنگ با مایكروویو

جستجو

 

مافین دورنگ با مایكروویو

یکشنبه 19 دی 1389   01:03 ب.ظ




مواد لازم:
آرد / یك و سه چهارم پیمانه
بیكینگ پودر / دو و یك دوم قاشق مرباخوری
نمك / یك هشتم قاشق مرباخوری
تخم مرغ / یك عدد
وانیل / یك چهارم قاشق مرباخوری
شكر / یك دوم پیمانه
شیر / سه چهارم پیمانه
روغن مایع / یك سوم پیمانه
كاكائو / یك قاشق غذاخوری
گردو ریز شده / یك دوم پیمانه

طرز تهیه:
ابتدا دستگاه را با كلید كانوكشن با دمای 180 درجه ی سانتی گراد گرم كنید (حدود 10 دقیقه طول می كشد). آرد، بیكینگ پودر و نمك را با هم مخلوط كرده و 3 بار الك كنید، سپس آن ها را در یك كاسه ی بزرگ بریزید. تخم مرغ و وانیل را با همزن زده و شكر را اضافه كنید و كمی هم بزنید. بعد شیر و روغن مایع را به آن بیافزایید و آن ها را به آرامی (فقط در حد مخلوط شدن) به مواد خشك اضافه كنید، سپس مایه را نصف كرده و كاكائو را داخل نصف آن الك كرده و گردو را هم اضافه كنید. ابتدا مایه ی شكلاتی را در قالب مافین از قبل چرب شده بریزید و روی آن را با مایه سفید پر كنید به صورتی كه فقط دو سوم از گنجایش هر قالب پر شود. آن ها را به مدت 18 تا 20 دقیقه با 180 درجه ی سانتی گراد (كلید كانوكشن) در دستگاه قرار دهید.

نكته:
1- این دستور 250 گرم كربوهیدرات، 50 گرم پروتئین، 125 گرم چربی و 2325 كیلوكالری انرژی دارد.
2- در زمان استفاده از كلید كانوكشن اشكالی ندارد كه از ظرف فلزی استفاده كنید و می توانید از قالب های مافین استفاده كنید.
3- اگر مافین پخته بود ولی روی آن برشته نشده بود، فقط 2 تا 5 دقیقه كلید گریل را روشن كنید.


نوشته شده توسط : Ayda

 
الشیخ النمر