تبلیغات
كافه ی آیدا - مافین کدو حلوایی

جستجو

 

مافین کدو حلوایی

دوشنبه 20 دی 1389   11:04 ق.ظ




مواد لازم:
آرد / 220 گرم
پودر دارچین / یک دوم قاشق مرباخوری
نمک / یک چهارم قاشق مرباخوری
پودر زنجبیل / یک هشتم قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر / 2 قاشق مرباخوری
پودر هل / یک چهارم قاشق مرباخوری
تخم مرغ / 2 عدد
وانیل / یک هشتم قاشق مرباخوری
شکر ریز / 200 گرم
کره ذوب شده سرد / 113 گرم
شیر / 60 میلی لیتر
کدو حلوایی پخته / 200 گرم، پوره شده

طرز تهیه:
ابتدا فر را روی 180 درجه ی سانتی گراد روشن کنید. سپس قالب 12 تایی مافین یا قالب های چین دار کیک یزدی را کاغذ انداخته و کنار بگذارید (اگر از قالب های کوچک استفاده می کنید تعداد بیشتری قالب نیاز دارید). در ظرفی آرد، دارچین، نمک، زنجبیل، بیکینگ پودر و پودر هل را با هم الک کنید. در ظرف دیگری تخم مرغ ها را با همزن به مدت 2 دقیقه بزنید تا رنگ آن ها کمی روشن شود، سپس وانیل، شکر، کره ی ذوب شده، شیر و کدو حلوایی را اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط آرد را هم در 2 مرحله افزوده و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. مایه را بین قالب ها تقسیم کنید، به طوری که دو سوم قالب را بگیرد و در فر بگذارید تا به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که رویه آن طلایی شده و وسط آن کاملا پخته شده باشد، بپزد.

نکته:
1- مواد مافین را در حد مخلوط شدن هم بزنید. در صورتی که مواد بیش از حد زده شود مافین سفت و لاستیکی خواهد شد.



نوشته شده توسط : Ayda

 
الشیخ النمر