تبلیغات
كافه ی آیدا - اسلاپی جو عدس

جستجو

 

اسلاپی جو عدس

شنبه 25 دی 1389   12:32 ب.ظ



آیا تصور می کنید گیاه خوری و همبرگر با هم جور نیستند پس چشمانتان را ببندید و یک گاز از این ساندویچ بزنید، بله، ساندویچ بدون گوشت هم می تواند خوشمزه باشد.
مدت زمان پخت: 40 دقیقه

مواد لازم برای تهیه 2 تا 3 پیمانه:
عدس قهوه ای / یک پیمانه
روغن مایع / 2 قاشق سوپخوری
پیاز سفید / یک پیمانه، ساطوری
سیر رنده شده / یک قاشق سوپخوری
سس کچاپ / یک پیمانه
سس خردل تند / یک قاشق سوپخوری
سرکه سیب / 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل / به میزان لازم
زنجبیل تازه / یک چهارم قاشق چایخوری، رنده شده

طرز تهیه:
عدس را به مقدار نیاز در یک سینی پخش کرده و تکه های سنگ ریزه و چوب را خارج کنید، سپس آن را در یک قابلمه ی متوسط به همراه دو و یک دوم پیمانه آب روی حرارت متوسط 30 تا 35 دقیقه بپزید تا نرم شود، اما له نشود. عدس را آبکش کرده و آن را کنار بگذارید (آب عدس را نمک زده و نوش جان کنید!).
روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 8 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. سیر را اضافه کرده و یک دقیقه ی دیگر تفت دهید.
سس کچاپ، خردل، سرکه و زنجبیل را اضافه کرده و نمک و فلفل را اندازه کنید. سس را حدود 5 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا غلیظ شود. عدس ها را به تابه اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه ی دیگر بجوشانید اسلاپی جو را با نان همبرگر، کاهو، گوجه و پیاز حلقه حلقه سرو کنید.


نوشته شده توسط : Ayda

 
الشیخ النمر