تبلیغات
كافه ی آیدا - کیک لبو

جستجو

 

کیک لبو

یکشنبه 3 بهمن 1389   11:41 ق.ظ




مواد لازم برای 12 نفر:
لبوی تازه / 3 عدد کوچک (250 گرم)
کره ی نرم / 250 گرم
رنده ی پوست لیمو / 3 قاشق چایخوری
پودر شکر / یک پیمانه
تخم مرغ / 4 عدد
کشمش بی دانه / یک پیمانه (150 گرم)
آرد معمولی / 2 پیمانه (300 گرم)
بیکینگ پودر / 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
فر را با دمای 175 درجه ی سانتی گراد روشن کرده و یک قالب گرد 20 سانتی متری را چرب کنید. کف و دیواره های آن را کاغذ روغنی بیاندازید. پوست لبو ها را خیلی نازک گرفته و با رنده ی درشت رنده کنید. در یک کاسه کره، پوست لیمو و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ شده و سبک شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و به اندازه ای که مواد فقط با هم ترکیب شود هم بزنید. در این مرحله بقیه مواد را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. مخلوط به دست آمده را داخل قالب آماده بریزید. کیک را حدود 65 تا 70 دقیقه در فر آماده بپزید. سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید که کیک حدود 10 دقیقه داخل قالب سرد شود. در صورت تمایل روی کیک را با پودر قند و لبوی پخته شده ی قالب زده تزیین کنید.

نکته:
1- این دستور 400 گرم کربوهیدرات، 60 گرم پروتئین، 270 گرم چربی و 4270 کیلوکالری انرژی دارد.


نوشته شده توسط : Ayda

 
الشیخ النمر