تبلیغات
كافه ی آیدا - سالاد قارچ و گوجه

جستجو

 

سالاد قارچ و گوجه

پنجشنبه 7 بهمن 1389   01:46 ب.ظ




مواد لازم برای 2 نفر:
روغن زیتون / یک قاشق سوپخوری
پیاز / 100 گرم، ریز شده
سس گوجه فرنگی / یک پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز / 50 گرم، ریز خرد شده
سس تند / یک قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی / یک قاشق سوپخوری
شکر / یک قاشق چایخوری
آب لیمو ترش تازه / یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل / به میزان لازم
کنسرو قارچ / یک قوطی
گوجه فرنگی سفت / 200 گرم
ریحان خرد شده / یک قاشق سوپخوری
خیار با پوست / 150 گرم، ریز خرد شده

طرز تهیه:
روغن زیتون را در تابه ریخته، پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا سبک شود. سس گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و سس تند را نیز اضافه کرده و کمی تفت دهید. رب گوجه فرنگی و به ترتیب شکر، آبلیموترش، نمک، فلفل و قارچ ها را اضافه کنید. اگر قارچ ها بزرگ بود می توانید به دو نیم تقسیم کنید. هنگامی که قارچ ها را اضافه کردید، حرارت را خاموش کنید  و بلافاصله گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کرده و کمی هم بزنید تا با حرارت تابه نرم شوند. در آخر ریحان خرد شده را اضافه کرده و بعد از این که مواد کاملا خنک شد، خیار ریز شده با پوست را اضافه و مواد را مخلوط کنید. سالاد را در ظرف دلخواه یا داخل برگ های کاهو یا کلم ریخته و تزیین نمایید. این سالاد برای کنار غذا مناسب می باشد.

نکته:
- این دستور 45 گرم کربوهیدرات، 15 گرم پروتئین، 15 گرم چربی و 375 کیلو کابری انرژی دارد.


نوشته شده توسط : Ayda

 
الشیخ النمر