تبلیغات
كافه ی آیدا - شیرینی ونیزی چرخشی

جستجو

 

شیرینی ونیزی چرخشی

شنبه 9 بهمن 1389   12:56 ب.ظ




مواد لازم:
کره / 112 گرم
پودر قند / 25 گرم (2 قاشق سوپخوری)
وانیل / یک ششم قاشق چایخوری
نشاسته ی ذرت / 25 گرم (3 قاشق سوپخوری)
پودر کاکائو / یک قاشق چایخوری
آرد / 120 گرم (یک پیمانه سرخالی)
مارمالاد / به میزان لازم

طرز تهیه:
دستگاه را با دمای 175 درجه ی سانتی گراد (با کلید کانوکشن) گرم کنید (حدود 10 دقیقه طول می کشد). کره را داخل ظرفی ریخته و با همزن خوب بزنید، سپس پودر قند و وانیل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. نشاسته ی ذرت و پودر کاکائو را به آرد افزوده، آرد را کم کم اضافه کنید تا به صورت مخلوطی کرم رنگ درآید و به دست نچسبد. خمیر را داخل قیف قنادی با ماسوره ستاره ریخته و داخل ظرف چرب شده شکل دهید. شیرینی را به مدت 12 تا 15 دقیقه با دمای 175 درجه ی سانتی گراد درون دستگاه (کلید کانوکشن) بگذارید. بعد از خنک شدن شیرینی می توانید قسمت وسط آن را با مارمالاد دلخواه تزیین کرده و روی آن پودر قند الک کنید.

نکته:
- این دستور 130 گرم کربوهیدرات، 15 گرم پروتئین، 115 گرم چربی و 1615 کیلوکالری انرژی دارد.
- در زمان استفاده از کانوکشن اشکالی ندارد از ظرف فلزی استفاده کنید.


نوشته شده توسط : Ayda

 
الشیخ النمر