تبلیغات
كافه ی آیدا - استامبولی پلو

جستجو

 

استامبولی پلو

شنبه 27 تیر 1388   07:08 ب.ظ

پی نوشت: عكس تزئینی است.

 

مواد لازم: (برای 6 نفر)

برنج ....................................   1 کیلو
گوشت سینه مرغ ....................  1 عدد بزرگ
گوجه فرنگی ..........................  1 کیلو
رب گوجه فرنگی ......................  1 قاشق سوپخوری
پیاز .....................................   1 عدد بزرگ
روغن ...................................   150 گرم
نمک و فلفل ...........................  به مقدار لازم
زرد چوبه ...............................   به مقدار لازم

طرز تهیه:

برنج را پاک کرده شسته با نمک و آب می گذاریم 2 ساعت خیس بخورد. پیاز را پوست گرفته ریز خرد می کنیم و در ظرف مورد نظر ریخته و با یک قاشق سینه مرغ را خرد کرده به آن اضافه می کنیم. بعد از اینکه کمی سرخ شد زرد چوبه را به آن اضافه کرده و یکی دو بار هم میزنیم، بلافاصله گوجه فرنگی های ریز خرد شده را به آن اضافه کرده چند بار بهم میزنیم نمک و فلفل می ریزیم می گذاریم به آرامی بپزد.
بعد از ریخته شدن گوشت مرغ و گوجه فرنگی ها، برنج را اضافه می کنیم هم می زنیم تا خوب مخلوط شود سپس رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا آب قابلمه تمام شود. بطوری که برنج کمی نرم شده باشد.
استامبولی پلو را دم می کنیم بعد از لحظاتی آماده مصرف می شود.
استامبولی پلو را با گوشت قرمز هم می توان تهیه نمود.


نوشته شده توسط : Ayda

 
الشیخ النمر