تبلیغات
كافه ی آیدا - خورش کرفس

جستجو

 

خورش کرفس

یکشنبه 28 تیر 1388   12:18 ب.ظ

عكس از: www.mizeghaza.wordpress.com

خورش کرفس
(برای 6 نفر همراه با چلوی ساده)

 

مواد لازم:
(برای 6 نفر همراه با چلوی ساده)

کرفس ..........................................    1 عدد بزرگ پر برگ و تازه
گوشت گوسفند با استخوان ................    800 گرم
روغن ...........................................    به مقدار دلخواه
پیاز .............................................    2 عدد متوسط
نعنا و جعفری .................................    نیم کیلو
آب لیمو یا لیمو عمانی .......................    به مقدار دلخواه
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه ...............    به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

ساقه های کرفس را تمیز کرده برگ های سبز آن را جدا می کنیم و ریشه های اطراف ساقه های کرفس را می گیریم.
به دلخواه ساقه های کرفس را خرد می کنیم البته اگر مورب خرد شود خورش زیباتر به نظر می آید.
ساقه های کرفس را در روغن تفت می دهیم و کنار می گذاریم. برگ های سبز و لطیف کرفس را ریز خرد کرده همراه با نعنا و جعفری در روغن تفت می دهیم و کنار می گذاریم. گوشت را خرد کرده با زرد چوبه و پیاز و روغن طلایی می کنیم. این مجموعه را با چهار لیوان آب با حرارت ملایم می پزیم وقتی که گوشت نیم پز شد نعنا و جعفری و برگ های کرفس که از قبل آماده کرده بودیم به گوشت اضافه می کنیم. بعد از آن آب لیمو و یا لیمو عمانی و نمک را در خورش می ریزیم و درب قابلمه را بسته می گذاریم تا خورش کاملا جا بیفتد.
اگر لیمو عمانی ها را خرد کنیم و هسته های آن را دور بریزیم، بدون اینکه تلخی آن اثری بر خورش بگذارد، ترشی آن تمام محتویات خورش را ترش خواهد کرد.


نوشته شده توسط : Ayda

 
الشیخ النمر