تبلیغات
كافه ی آیدا - خورش قلیه ماهی

جستجو

 

خورش قلیه ماهی

یکشنبه 28 تیر 1388   08:47 ب.ظ



خورش قلیه ماهی
(برای 6 نفر)

 

مواد لازم: (برای 6 نفر)

ماهی (شوریده – شیر یا سنگسر جنوب) ...............     1 کیلو
سبزی معطر (گشنیز – جعفری – شنبلیله) .............    750 گرم
آرد ..............................................................      2 قاشق غذاخوری
پیاز .............................................................      2 عدد متوسط
سیر ...........................................................      1 بوته بزرگ
تمر هندی ....................................................      یک بسته کامل
نمک و فلفل تند .............................................      به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

تمر هندی را در آب جوش میریزیم و بعد از چند دقیقه آنرا هم می زنیم و صاف می کنیم و شیره اش را می گیریم و کنار می گذاریم.
سبزی ها را پاک کرده شسته و در سبد می ریزیم تا آب آن برود بعد آنها را مثل سبزی قورمه ریز خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم ماهی را پاک کرده وبه تکه های متوسط تقسیم می کنیم می شوئیم و نمک می زنیم و در سبد می گذاریم.
پیاز و سیر را ریز خرد می کنیم و در روغن سرخ کرده، ماهی را در آن تفت می دهیم بعد نمک و فلفل را اضافه کرده یک لیوان آب ریخته می گذاریم آب آن جوش بیاید و بپزد. آرد را در کمی آب سرد حل کرده و با آب تمر هندی که قبلا آماده کرده بودیم به غذا اضافه می کنیم و می گذاریم آرام بپزد و جا بیفتد وقتی این خوراک روغن افتاد، اماده است که با پلو مصرف شود.


نوشته شده توسط : Ayda

 
الشیخ النمر