تبلیغات
كافه ی آیدا - زرشك پلو

جستجو

 

زرشك پلو

یکشنبه 11 مرداد 1388   10:55 ب.ظ


زرشك پلو
(برای 6 نفر)

 

مواد لازم:
(برای 6 نفر)

برنج ..................   1 كیلو
مرغ ..................   1 عدد متوسط
پیاز ...................   2 عدد
زرشك ...............   250 گرم
شكر .................   2 قاشق غذاخوری
روغن ................   به مقدار لازم
خلال پسته .........  به مقدار لازم

طرز تهیه:
برنج را پاك كرده و شسته نمك زده  و می گذاریم طبق معمول 2 ساعت خیس بخورد. مرغ را پاك می كنیم می شوییم و تكه تكه كرده و با دو عدد پیاز درسته و یك پر سیر (اگر میل داشته باشیم) و نمك و آب می پزیم، از آب مرغ پخته شده نیز می توان سوپ مرغ تهیه نمود.
زرشك را می شوییم و به مقدار لازم روغن در تابه ای كوچك می ریزیم زرشك را با كمی شكر و كمی آب می گذاریم كمی پخته و سرخ شود. برنج را در آب جوش ریخته و آبكش كرده با حرارت ملایم می گذاریم دم بكشد.
موقع كشیدن برنج در دیس:
چند كفگیر از برنج را با زعفران و زرشك مخلوط كرده و وقتی كه برنج را در دیس می ریزیم مخلوط زعفران و برنج و زرشك را روی دیس می ریزیم و آن را با خلال پسته تزئین می كنیم. مرغ را در دیس دیگر ریخته و اطرافش را با چند شاخه نعنا و جعفری و هویج آب پز شده تزئین می كنیم و آماده مصرف می شود.

 


نوشته شده توسط : Ayda

 
الشیخ النمر