تبلیغات
كافه ی آیدا - فیله كنتاكی (بدون مایع)

جستجو

 

فیله كنتاكی (بدون مایع)

سه شنبه 13 مرداد 1388   05:42 ب.ظ

پی نوشت: عكس تزئینی است.

 

مواد لازم:

فیله / 900 گرم
آرد / 400 گرم
نمك و فلفل / به مقدار لازم
زرد چوبه / 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
فیله ها را شسته طبق معمول از وسط نصف كرده و نمك می زنیم و در آبكش می گذاریم تا آبش برود.
آرد و نمك و فلفل و زرد چوبه را با هم خوب مخلوط می كنیم فیله ها كه آبشان رفت در مواد بالا می غلطانیم و خوب زیر و رو می كنیم و در ظرف ته گود كه روغن داغ فراوان دارد سرخ می كنیم.
فیله ها را در دیس می چینیم با هویج پخته شده و نعنا و ریحان بنفش و نخود فرنگی تزئین می كنیم.
این غذای سرخ شده را با سیب زمینی سرخ شده و با نان به همراه سس گوجه فرنگی مصرف می كنند.


نوشته شده توسط : Ayda

 
الشیخ النمر