تبلیغات
كافه ی آیدا - شنیسل مرغ نوع دوم

جستجو

 

شنیسل مرغ نوع دوم

چهارشنبه 14 مرداد 1388   09:32 ب.ظ


شنیسل مرغ (نوع دوم)

پی نوشت: عكس تزئینی است.

 

مواد لازم:

سینه مرغ / 900 گرم
آرد / 400 گرم
نمك و فلفل سیاه و زرد چوبه / به مقدار لازم
تخم مرغ / 2 عدد
شیر / نصف پیمانه پلوپز
زعفران / به مقدار لازم

طرز تهیه:
تخم مرغ ها را در ظرفی مناسب می شكنیم و با همزن خوب هم می زنیم نمك، فلفل،‌ كمی زرد چوبه و زعفران به تخم مرغ ها اضافه كرده و هم می زنیم.
قسمت های ضخیم سینه مرغ را نازك می كنیم و به صورت ورقه های نازك در می آوریم و نمك می زنیم.
تكه های سینه مرغ را در مواد همزده شده می ریزیم و خوب ماساژ می دهیم. هنگام سرخ كردن به تكه های مرغ آرد و شیر اضافه كرده و در روغن سرخ می كنیم شنیسل سرخ شده را در ظرفی مناسب گذاشته و با لیمو ترش و نخود فرنگی و چند شاخه نعنا و گوجه فرنگی تزئین می كنیم. و با استفاده از سیب زمینی سرخ شده به همراه سس گوجه فرنگی مصرف می شود.


نوشته شده توسط : Ayda

 
الشیخ النمر