تبلیغات
كافه ی آیدا - خورش بادمجان

جستجو

 

خورش بادمجان

پنجشنبه 15 مرداد 1388   06:06 ب.ظ


خورش بادمجان
(برای 4 نفر)

 

مواد لازم:
(برای 4 نفر)

بادمجان / 1 كیلو
گوشت ران یا سر دست / 500 گرم
رب گوجه فرنگی / 5/1 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی خرد شده / 500 گرم
آب لیمو / به مقدار لازم
روغن / به مقدار لازم
نمك و فلفل و زرد چوبه / به مقدار لازم
پیاز / 1 عدد متوسط

طرز تهیه:
گوجه فرنگی ها را در مخلوط كن ریخته خوب هم می زنیم تا به صورت آب گوجه فرنگی در آید.
پیاز را خرد كرده با روغن تفت می دهیم تا طلایی شود بعد گوشت خرد شده را اضافه كرده نمك و فلفل و زرد چوبه به آن اضافه كرده و هم می زنیم تا كمی طلایی شده سپس آب گوجه فرنگی ها را به آن اضافه می كنیم و منتظر می مانیم تا گوشت با آب گوجه فرنگی بپزد.
بادمجان ها را شسته پوست گرفته و با سلیقه شخصی خرد می كنیم نمك می زنیم و نیم الی یك ساعت می گذاریم بماند بعد با آب شسته تا گسی آن گرفته شود و روی یك پارچه تمیز خشك می كنیم بادمجان ها را در ماهیتابه سرخ می كنیم وقتی كه گوشت پخته شد بادمجان ها را به گوشت پخته شده اضافه می كنیم وقتی كه بادمجان ها پخته شد آن وقت رب گوجه فرنگی و آبلیمو را اضافه می كنیم و منتظر می مانیم تا خورش كاملا جا بیفتد. خرد كرده بادمجان ها ممكن است از درازا یا بصورت گرد باشد.


نوشته شده توسط : Ayda

 
الشیخ النمر