تبلیغات
كافه ی آیدا - خورش قیمه

جستجو

 

خورش قیمه

سه شنبه 20 مرداد 1388   06:13 ب.ظ

 

خورش قیمه
(برای 6 نفر همراه با پلوی ساده)

مواد لازم:
(برای 6 نفر همراه با پلوی ساده)

گوشت گوسفند / 800 گرم
پیاز / 2 عدد متوسط
لپه / 250 گرم
لیمو عمانی / 5 عدد
سیب زمینی / 500 گرم
گوجه فرنگی / 800 گرم
رب گوجه فرنگی / به مقدار لازم
روغن / به مقدار لازم
زردچوبه و نمك و فلفل / به مقدار لازم

طرز تهیه:
سیب زمینی ها را شسته پوست گرفته خلال كرده به آن نمك می پاشیم در كمی آب می گذاریم بماند. بعد در آبكش ریخته خشك كرده و در روغن فراوان سرخ می كنیم و كنار می گذاریم گوجه فرنگی ها را شسته خرد كرده و در مخلوط كن می ریزیم و به صورت آب گوجه فرنگی در می آوریم. گوشت را شسته خرد می كنیم با پیاز تفت داده وقتی كه طلایی شد لپه را به گوشت اضافه می كنیم به شرط اینكه لپه زود پز باشد. نمك و فلفل زرد چوبه و آب گوجه فرنگی اضافه می كنیم درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت به آرامی بپزد. وقتی كه گوشت تقریبا پخت رب گوجه فرنگی و لیمو عمانی را اضافه می كنیم و می گذاریم خورش كاملا جا بیفتد هنگامی كه خورش آماده گردید آن را در خورش خوری ریخته و با خلال سیب زمینی سرخ شده آن را تزئین می كنیم.
توجه: اگر لپه زود پز نباشد، باید آن را قبلا در زودپز و یا ظرفی دیگر نیم پز نمود سپس به خورش اضافه نمود. تا همراه سایر مواد خورش پخته و جا بیفتد.
معمولا مقداری خلال سرخ شده سیب زمینی روی ظرفی كه خورش قیمه را كشیده ایم علاوه بر آنچه كه بهمراه خورش ریخته ایم بصورت قسمتی از تزئین آن می ریزیم.


نوشته شده توسط : Ayda

 
الشیخ النمر