تبلیغات
كافه ی آیدا - شیرینی سبوس دار فندقی

جستجو

 

شیرینی سبوس دار فندقی

جمعه 6 شهریور 1388   11:04 ب.ظ


نوع مطلب : كیك و شیرینی ،

ظاهر این شیرینی كه از آرد سبوس دار و پودر فندق تهیه می شود، بسیار اشتها برانگیز و طعم آن بسیار عالی است.

مدت آماده سازی: 40 دقیقه + زمانی كه خمیر باید بماند
مدت پخت: 20 دقیقه برای هر سینی

 

مواد لازم:
(این مواد برای تهیه 60 عدد شیرینی كافی است)

آرد سبوس دار: 410 گرم (¼ 3 پیمانه)
پودر زنجبیل: ½ قاشق چایخوری
پودر فندق: 155 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
بیكینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
شكر: 155 گرم (1 پیمانه)
كره: 200 گرم + مقداری برای چرب كردن
فندق دونیم شده برای تزیین: 40 گرم

1 آرد، بیكینگ پودر، دارچین، شكر و پودر فندق را در كاسه ی بزرگی با هم مخلوط نمایید.

2 كره را تكه تكه كرده، روی مواد داخل كاسه بگذارید و با هم مالش دهید. تخم مرغ ها را به آن اضافه نمایید.

3 خمیر را خوب ورز دهید. برای این كار ابتدا با قاشق چوبی و سپس با دست آن را خوب مالش دهید تا خمیر نرم و یكدست شود.

4 خمیر را سه قسمت كرده، هر كدام را به شكل لوله ای به قطر 4 سانتیمتر درآورید. (به دستورالعمل صفحه 34 مراجعه كنید) هر لوله را داخل یك ورق آلومینیوم پیچیده، مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

5 یكی از خمیر های لوله شده را از یخچال بیرون بیاورید و با چاقوی بسیار تیز به اندازه ی ورقه های 5 میلیمتری ببرید و سپس در سینی قرار دهید. این كار را برای باقیمانده ی خمیرها تكرار كنید.

6 فندقهای نصف شده را در مركز هر شیرینی فرو كنید. هر سینی را در حدود 20 دقیقه در فر قرار دهید تا رنگ آن قهوه ای روشن شود. سپس آن را خارج نموده، روی توری فلزی بگذارید تا خنك شوند. پس از آن شیرینی ها را در ظرفی دردار بچینید.

ارزش غذایی هر عدد شیرینی:
كالری: 80 واحد
پروتئین: 1 گرم
چربی: 5 گرم
هیدرات كربن: 8 گرم


نوشته شده توسط : Ayda

 
الشیخ النمر