تبلیغات
كافه ی آیدا - بستنی كیكی مرمری

جستجو

 

بستنی كیكی مرمری

پنجشنبه 12 شهریور 1388   05:15 ب.ظ


نوع مطلب : دسر و بستنی ،

 

می توانید این بستنی را كه به شكل كیك برش داده می شود، تا یك هفته در فریزر نگه دارید.

مدت آماده سازی: حدود 40 دقیقه
مدت انجماد: 9 – 8 ساعت

 

مواد لازم:
(برای 12 نفر)


تخم مرغ: 4 عدد
پودر شكر: 125 گرم (¾ پیمانه)
وانیل شكری: 4 قاشق چایخوری
شكلات تخته ای: 110 گرم
شیر: 60 میلی لیتر (¼ پیمانه)
خامه غلیظ: 375 گرم (½ 1 پیمانه)

1 این بستنی را باید در ظرف مخصوص پخت نان تُست (كه مستطیل شكل است) با گنجایش 1 لیتر تهیه كنید. ابتدا این ظرف را كه از جنس حلبی است بشویید و تا زمان مورد نیاز در فریزر قرار دهید. فریزر را روی سردترین درجه تنظیم كنید.

2- 2 عدد از تخم مرغها را در كاسه ای ریخته، نیمی از خاكه قند را در آن الك كنید. نیمی از وانیل شكری را اضافه نموده با همزن برقی به مدت 5 دقیقه بزنید تا سفید و كشدار شود.

3 نیمی از خامه را با 1 قاشق از باقیمانده ی پودر شكر آنقدر به هم بزنید تا سفت شود. سپس آن را به مخلوط تخم مرغ بالا اضافه نموده آرام به هم بزنید. این مخلوط را در دو ظرف حلبی بریزید، با پشت قاشق روی آن را صاف كنید و به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید.

4 شكلاتها را تكه تكه كرده و در كاسه ی نسوز یا چینی بریزید و روی بخار قابلمه یا كتری و یا در مایكروویو قرار دهید. شیر را نیز به آن اضافه نموده، بگذارید آنقدر بماند تا شكلاتها در شیر حل شود. در این مدت مرتب شكلاتها را هم بزنید. اگر از مایكروویو استفاده می كنید ظرف را باید به مدت 60 ثانیه روی درجه ی 100 درصد در مایكروویو قرار دهید. سپس مایه ی شكلات را بیرون آورده، مرتب هم بزنید تا نرم شود. ظرف را كناری بگذارید تا مایه ی شكلات خنك شود.

5 در كاسه ی دیگری باقیمانده ی تخم مرغ ها را به اضافه ی 3 قاشق غذاخوری پودر شكر و وانیل آنقدر بزنید تا سفید و كشدار شود. سپس آن را به مایه ی شكلات كه خنك شده اضافه نمایید.

6 باقیمانده ی خامه و پودر شكر را آنقدر بزنید تا سفت شود. سپس آن را به مایه ی شكلات اضافه نموده، كاملا مخلوط كنید. این مایه را روی لایه ی اول بستنی كه در حال حاضر یخ بسته بریزید. با چنگال و با چرخشهای مارپیچی، دو مایه را تا حدی با هم مخلوط كنید. سطح بستنی را صاف كنید و آن را به مدت 7 – 6 ساعت دیگر در فریزر قرار دهید (ترجیحا یك شب) درجه فریزر را به حالت اول برگردانید.

7 هنگام مصرف، بستنی را مانند كیك برش دهید و در صورت تمایل با گیلاس تزیین كنید.

حداكثر ارزش غذایی هر وعده:
كالری: 220 واحد
پروتیین: 4 گرم
چربی: 16 گرم
هیدرات كربن: 16 گرم


نوشته شده توسط : Ayda

 
الشیخ النمر