تبلیغات
كافه ی آیدا - صبحانه مزرعه داران

جستجو

 

صبحانه مزرعه داران

دوشنبه 13 مهر 1388   12:50 ب.ظ

این غذا را كه به صبحانه ی مزرعه داران معروف است، از سیب زمینی، گوشت، تخم مرغ و پیاز تهیه كنید و به عنوان ناهار یا شام دلپذیر و یا حتی صبحانه ای بسیار مقوی در یك روز تعطیل نوش جان كنید.

مدت آماده سازی: حدود 30 دقیقه
مدت پخت: حدود 30 دقیقه

 

مواد لازم:
سیب زمینی (كه روز قبل پوست گرفته و پخته شده باشد) / 1 كیلو گرم
گوشت راسته / 220 گرم
كره / 15 گرم
فلفل / 1 قاشق چایخوری
پیاز درشت / 1 عدد
نمك / 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ / 4 عدد
جعفری برای تزیین غذا / 1 قاشق غذاخوری
موسیز تازه سبز برای تزیین / 1 قاشق غذاخوری

1 سیب زمینی ها را به صورت نازك ورقه ورقه كنید. گوشتها را باریك باریك ببرید، پیاز را هم پوست بگیرید و ریز كنید.

2 كره را در ماهیتابه ی بزرگی بریزید و داغ كنید. گوشت وپیاز را در آن بپزید و خوب تفت دهید تا طلایی روشن شود.

3 سیب زمینی، نمك و فلفل را هم اضافه كنید و دوباره تفت دهید، تا رنگ آن طلایی تیره شود.

4 تخم مرغ ها را آن قدر بزنید تا كف كند. بعد آن را روی مواد داخل ماهیتابه بریزید. لبه ی مخلوط سیب زمینی را بالا بگیرید تا تخم مرغ تمام قسمت های خالی را پر كند.

5 وقتی تخم مرغ ها كاملا سفت شدند، جعفری و موسیر های تازه را روی آن بپاشید و آن را تزیین كنید. این غذا را در 4 بشقاب كه از قبل كمی گرم كرده اید بگذارید و بلافاصله روی میز غذاخوری بچینید.

ارزش غذایی هر وعده:
كالری: حدود 550 واحد
پروتیین: 17 گرم
چربی: 25 گرم
هیدرات كربن: 63 گرم


نوشته شده توسط : Ayda

 
الشیخ النمر